RAHVUSVAHELINE KONKURSS-NÄITUS “ISIKUPÄRA/INDIVIDUALITY ’21” TEEMA: ABSURD.

28.09 >>> 26.10
2021

Sel aastal laekus HGDF traditsioonilisele konkursile kokku rekordiliselt 446 teost 234 autorilt Euroopa Liidust, Venemaalt, Ekvadorist, Kolumbiast, Kuubalt, Mehhikost, Uruguaist, Argentiinast, Tšiilist, Boliiviast, Uzbekistanist, Valgevenest, Ukrainast, Hiinast, Iraanist, Indoneesiast, USA-st jne. Jõhvi Kunstikooli galeriis näeb eriala professionaalidest koosneva žürii valikul 85 finaalteost. Absurditeemat lahatakse lähtudes autori personaalsetest vaadetest ja kujunduslikest tõekspidamistest sisuliselt väga laial skaalal, alates süütust veiderdusest kuni terava poliitilisuseni.
HGDF 2021 külalisnäitust toetavad Eesti Kultuuriministeerium, Eesti Kultuurkapital, Johvi Kunstikool, Eesti Kujundusgraafikute Liit.
HGDF 2021 kuraator, Marko Kekishev